Loading...

Vi søger cater/kok eller ernæringsassistent

Diakonhøjskolen i Aarhus søger cater/kok eller ernæringsassistent med opstart senest den 1. september 2024. Du skal kunne se dig selv som en del af et uddannelsesmiljø med unge studerende, samt et kursusmiljø, der til tider indbefatter store konferencer med ekstra god forplejning til kursister og gæster. 

Skolen har ca. 350 studerende hvoraf 80 bor på skolen, og ca. 30 ansatte. 

Diakonhøjskolen har i mere end 100 år uddannet til omsorgsarbejde indenfor det diakonale, sociale og sundhedsfaglige område. 

Vi er i gang med en spændende udviklingsproces, hvor fokus er på: 

  • Bæredygtighed, grøn omstilling og vegetarisk mad 
  • Køkkenets bidrag til at skabe måltidsfællesskaber, trivsel og oplevelse af hjemlighed 
  • Udgangspunkt i Diakonhøjskolens værdier, kultur og ønsket om at være en inkluderende arbejdsplads 

Vi forventer: 

  • Du har erfaring med eller ser det som spændende at arbejde med bæredygtig omstilling, planlægning af menuer og egenkontrol. 
  • Du har overblik, ordenssans og kan planlægge dine daglige opgaver.  
  • Du har lyst til at arbejde med: planlægning af menuer og udvikling af køkkenets bæredygtige omstilling. 
  • Du har en køkkenfaglig baggrund. 
  • Du har et godt humør og er garant for en kultur af imødekommenhed og hjælpsomhed i køkkenet – også når der er travlt.  

Vi tilbyder: 

  • Vi tilbyder en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer og indplacering iht. gældende aftaler. 
  • En spændene og alsidig stilling, hvor du og de andre medarbejdere i køkkenet får mulighed for at sætte dit præg for køkkenets udvikling. 
  • Du bliver en del af et uhøjtideligt arbejdsmiljø med med stærke værdier omkring fællesskab og det enkelte menneskes værdi. 
  • Et køkken hvor den gode tone er udgangspunkt for vores kommunikation. 
  • Et køkken bestående af lederen, to fuldtidsansatte, 2 lærlinge og to unge med særlige vilkår. 
  • Et køkken, hvor vi allesammen indgår madlavning og oprydning. 
  • En fuldtidsstilling, hvor størstedelen af arbejdstiden ligger i dagtimerne på hverdage, enkelte aftener og 10-12 weekender om året. 

Tiltrædelse 1. september 2024. 

Dagligdagen: 

  • Køkkenet er et højskolekøkken, hvor vi hver dag bespiser 80 studerende, der bor på kollegiet. Til frokost har vi ca. 150 personer. 
  • De studerende indgår i turnus mht. opvask og opvarmning af aftensmad og de står selv for at lave mad i weekenderne, når køkkenet ikke er åbent. 
  • I løbet af året har vi kursister i huset. Det kan være alt fra 10-150 personer. 
  • Flere gange om året laver vi også festmiddag for studerende og kursister. 

Har du spørgsmål eller lyst til at komme på besøg kan du kontakte:

Køkkenleder 
Lene Buur
Mail: lbu@diakonhojskolen.dk 
Mobil: 4172 8629 

Send din ansøgning til Lene hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Studerende ved buffetbordet.